Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Χίο, όπου πριν λίγα χρόνια επέστρεψα και ζω μόνιμα. Η προσωπική μου ανάπτυξη και αυτογνωσία με απασχόλησε από πολύ νωρίς, αρχικά μέσα από βιβλία και συζητήσεις με φίλους και στη συνέχεια μέσα από διαφόρων ειδών εκπαιδεύσεις. Έχοντας πτυχίο γαλλικής φιλολογίας (Α.Π.Θ.) και δίπλωμα στην Αργυροχρυσοχοΐα (Ο.Ε.Ε.Κ.), εργάστηκα αρχικά ως μουσειοπαιδαγωγός και ως δασκάλα γαλλικών, διατηρώντας μια ερασιτεχνική σχέση με το κόσμημα και τη χειροτεχνία.

Η εμπειρία της μητρότητας ήταν για μένα καθοριστική. Βίωσα έντονα κάθε της στάδιο κι έψαξα να βρω και να μάθω την αλήθεια σχετικά με την ανθρώπινη φύση. Η σωματική ψυχοθεραπεία και η εκπαίδευσή μου στη Βιοσύνθεση (Ελληνικό Κέντρο Βιοσύνθεσης)  ήταν μια όαση αλήθειας κι απελευθέρωσης, η οικογένεια που θεραπεύει! Τα πέντε χρόνια της βασικής εκπαίδευσης ήταν μόνο η αρχή.

Ο στόχος μου εξαρχής - πέρα από την προσωπική μου θεραπεία - ήταν να βοηθήσω κι άλλους ανθρώπους και ειδικά τα παιδιά. Η αναζήτηση μου με οδήγησε παράλληλα με την εκπαίδευση μου σε πολλά σεμινάρια - εκπαιδεύσεις σε σχέση με την παιδαγωγική, την ψυχοθεραπεία και την αυτογνωσία, την παιδαγωγική Steiner – Waldorf, το λόγο και την αφήγηση, τη Μη Βίαιη Επικοινωνία, την Εμψύχωση Νέων (ΑΚΜΑ) και το coaching.

Οραματίζομαι έναν κόσμο υγιή και ελεύθερο, ικανό να αισθάνεται και να εκφράζει πλήρως το μεγαλείο και το εύρος της ανθρώπινης υπόστασης. Γι’ αυτό το σκοπό, συνεργάζομαι με κάθε άνθρωπο που ενδιαφέρεται για την προσωπική του ανάπτυξη, γονείς, παιδιά και νέους σε ατομικές και ομαδικές συναντήσεις, προσπαθώντας να αφουγκράζομαι την ιδιαιτερότητα κάθε περίστασης, με κύριο εργαλείο το βίωμα μου και τη δυνατότητα ενσυναίσθησης.

20220511_133524

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το τι κάνω και αν αυτό σου ταιριάζει, μπορείς να καλέσεις στο 6978565031 ή να στείλεις μήνυμα στο georgiafragaki@proton.me